avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare masina

Buna ziua,

As dori o lamurire daca este posibil ,ce acte trebuiesc etc pentru a cumpara o masina in Romania (parintii),pe numele fetei noastre care este in Gemania ,unde este de 8 luni si are permis de munca si lucreaza pana la sf anului.Masina vrea sa i o ducem in Germania pentru a circula cu ea pana cand se va intoarce in tara .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dumiely , utilizator 22:50, 29 Mai 2011
Vă trebuie o procură specială în acest sens pe care fata d-voastră o poate face la consulatul român din străinătate pe numele d-voastră.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura folosire auto alex29bv alex29bv Buna ziua. As dori si eu o lamurire in legatura cu foliserea unui autovehicul in spatiu UE. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Familiar-acordul tatalui in ce priveste minorul larisa1986 larisa1986 buna ziua.am un baiat de 5 ani nascut in italia si cu certificat de nastere rominesc copilul este trecut pe numele tatalui noi find necasatoriti el la ... (vezi toată discuția)