avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... denuntare unilaterala contract orange
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

denuntare unilaterala contract orange

Buna ziua,
am 3 abonamente la orange, din care 2 expira in urmatoarele 6 luni, insa vreau sa renunt la ele, insa orange mi-a comunicat ca trebuie sa platesc o suma de bani pentru faptul ca cu unul din abonamente am cumparat un telefon la oferta cu puncte tank you acceptand [relungirea contractului cu 24 de luni, iar ei in momentul rezilierii unilaterale a contractului, vor iesi in pierdere.
Intrebare: poate firma de telefonie sa-mi impute vreo suma de bani datorita denuntarii unilaterale?
Cel mai recent răspuns: serban33 , utilizator 17:45, 27 Mai 2011
Din pacate..asa sut incheiate contractele. Daca chiar doriti denuntarea unilaterala, depuneti notificare la ORANGE si apoi faceti o sesizare la OPC. Clauza este nelegala. Puteti fi obligat sa achitati contravaloarea telefonului aferanta lunilor de abonament pe care nu le-ati respectat.
OPC-ul va da dreptate firmei de telefonie mobila, atata vreme cat in contract nu este trecuta o suma fixa in caz de reziliere. Se ia in calcul numarul de luni ramase pana la expirarea contractului.
Eu am reusit o intelegere amiabila cu cei de la Orange pentru rezilierea unui contract de telefonie mobila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila axw axw Buna ziua, Din motive personale as vrea sa renunt la un abonament Orange dar stiu ca se cere taxa de reziliere adica sa platesc abonamentul pe lunile ramase ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)