avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare proces verbal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare proces verbal

buna ziua, firma fratelui meu a fost sanctionat contraventional, agentul constatator retinand ca fapte contraventionale doua contraventii, pe care le-a sanctionat cu o amenda f mare. apoi a mai consemnat la masuri dispuse alte aspecte precum sa afiseze pana maine copia certificatului de inregistrare al societatii si altele. acestea nu au fost retinute ca fapte contraventiost onale.
faptul ca au fost data amenda pentru anumite fapte si au fostt dispuse masuri care nu se refera la acele doua fapte este un motiv de anulare a procesului verbal?
Daca apreciati ca aspectele constatate si consemnate in PV nu releva realitatea ,
aveti dreptul legal in termen de 15 zile de la comunicare, sa formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare resedinta - am primit amenda ni_co68 ni_co68 am fost sanctionat contraventional conform H.C.G.M.B. nr.124/2008,art.21 lit A si sanctionat de art.22 pct.1 lit b cu amenda cuprinsa intre 1500-2500 lei .Ce ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de circulatie catalincraciuneac catalincraciuneac buna ziua , am fost oprit de un echipaj de circulatie si rep .RAR ,in urma controlului sa stabilit ca becurile nu corespund , mi-sa ridicat talonu si ma ... (vezi toată discuția)