avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... se plateste impozit pe venit cand ai un coleg intr-un ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

se plateste impozit pe venit cand ai un coleg intr-un apart inchiriat?

Am inchiriat un apartament cu 2 camere pe numele meu (cu contract) si apoi am gasit o colega pentru una din camere. In urma unui incident, vreau sa depun o plangere la politie pe numele ei. Daca proprietarul nu a avut contract cu ea si nici eu nu am facut contract de subinchiriere, se considera totusi ca i-am subinchiriat si ar trebui sa platesc impozit? Mentionez ca banii de chirie aferenti camerei ei au fost dati proprietarului.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 22:45, 27 Mai 2011
Nu a existat contract scris si inregistrat cu respectiva. Poate doar...evaziune fiscala?
Functie de clauzele contractual convenite cu proprietarul apartamentului exista posibilitatea ca acesta sa nu fi dat acordul pentru subinchiriere,astfel incat fapta dvs de a acorda unui tert parte din spatiul contractual inchiriat,functie de consecinte poate fi distinct incadrat
Impozitul pe inchiriere constituie obligatia proprietarului spatiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Cum anulez un contract de inchiriere urgent va rog sa maajutati!!! wajdi wajdi :(( vreau sa anulez un contract de inchiriere eu fiind chiriasul si sa imi recuperez avansul de 1100euro;reprezentand plata pe 4luni plus garantie si comision ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)