avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... facultatea mi-a pierdut diploma de licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

facultatea mi-a pierdut diploma de licenta

Am terminat facultatea in1995 si am sustinut lucrarea de licenta in1996.Lucrez in sectorul privat de atunci.Acum cateva saptamani m-am hotarat sa-mi ridic diploma de licenta pentru dosarul la I.T.M. Cei de la universitate nu-mi mai gasesc diploma si au inceput sa ma tot amane si sa ma plimbe. Evident este si vina mea,au trecut 15 ani de atunci,dar totusi este un act oficial, nu se poate pierde chiar asa de catre o institutie si acoperita cu ceva de genul :de ce ati intarziat atat, inca nu v-am gasit hartiile, tot nu am primit datele de la arhiva, mai treceti dupa o saptamana, etc. Mentionez ca tot acum mi-am inchis fisa de lichidare si mi-am ridicat de la ei diploma de bac.CE FAC?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 10:30, 28 Mai 2011
O gasesc ei pana la urma mergeti la arhiva.
:acute: daca dumneavoastra v-au trebuit 15 ani sa mergeti dupa ea dati-le si lor o saptamana sa o caute.
Arhiva unei universitati nu este ca biblioteca (desi ar trebui).
Pentru a va economisi timpul si nervii incercati cu o audienta la rector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema eliberare diploma facultate artifex Aleex123 Aleex123 Buna ziua, Sotia mea a depus acum 3 saptamani o cerere pentru eliberarea diplomei de licenta la facultatea artifex din bucuresti + suma de 200 RON , In ... (vezi toată discuția)
In proces cu facultatea GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN AS DORI SA STIU DACA POT SA DAU FACULTATEA IN JUDECATA. ROG URGENT RASPUNS.:stunned: IN ANUL 2000, PENTRU CA IMI DOREAM FOARTE MULT SA STUDIEZ PSIHOLOGIA, AM ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa-mi recuperez diploma de bacalaureat dianaSi85 dianaSi85 problema mea este urmatoarea: sunt inscrisa la o facultate (de zi) de drept specializare Administratie Publica,unde mi-am depus toate actele in original si am ... (vezi toată discuția)