Acum cateva zile am fost oprit pentru viteza in Comuna Golesti de langa Focsani!
Am luat 2 amenzi: 1 Viteza 65 kmh CRED
2 Asigurare ( o aveam expirata de cateva zile)
Echipajul care ma oprit sunt de la politia rutiera municipala Focsani , si din cate stiu au competenta in Focsani si pe soseaua de centura!
Mi se pare ilogic sa fiu oprit de catre acest echipaj si nici nu mai vad rostul celor de la politia rutiera judeteana!
Mie mi se pare ca s-a incalcat puterea in stat! ce.a ce anuleaza acest PV!
Astept AJUTOR!!!
Competenta municipalilor este in municipiu,dealtfel trebuie ca in pr.verbal sa fie specificate atat locul incheierii pr.v. cat si unitatea din care face parte organul.
Cu martorii aveti castig sigur,la contestare.
Ati semnat,ati facut mentiuni ?
Succes.:stunned:
Datorita lipsei de cadre de specialitate in anumite perioade politistii , in special cei de la rutiera sunt chemati sa actioneze si in alte zone de lucru si s-ar putea sa aveti o surpriza sa va arate documentul prin care erau indreptatiti sa actioneze in zona respectiva.
Mare greseala ca nu ati inscris obiectiunile ce le aveati in procesul verbal, dar puteti contesta, dar ce???
Competenta politiei rutiere de la Municipiu este si in mediul rural in toate localitatile care apartin de competenta Parchetului de pe langa Judecatoria Focsani.
Politia rutiera din cadrul Inspectoratului are competenta pe tot teritoriul judetului.
Succes!