buna ziua....fratele meu a lovit o doamna pe trecerea de pietoni(unde se faceau lucrari si nu avea vizibilitate din cauza celor care lucrau),dar nu este nimic grav are doar o entorsa..mentionez ca el a transportat-o la spital,fara sa mai anunte politia.112 a fost anuntat de catre cei de la spital.El a ajuns la o intelegere cu doamna care nu va depune plangere impotriva lui.As dori sa stiu daca dosarul se va inainta la parchet si daca da ce pedeasa va primi.va multumesc cristina
In cazul fratelui Dv., zic poate instanta va lua in considerare situatia din teren, si apoi parasirea locului accedentului nu se poate lua ca fapta deoarece fratele a luat victima sa o transporte de urgenta la spital. Eu consider ca instanta va tine cont de toate aceste imprejurari si nu va proceda la condamnarea fratelui Dv....Eu asa as judeca ,,,dar judecatorul este acela care decide..:((
:( ms sa speram ca sunt foarte speriata...are doar 19 ani...eu am citit ca parasirea locului accidentului se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani..aceea doamna ia spus sa plece acasa ca nu are nimic dar la scurt timp a venit politia sa-l caute.....