avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parasirea locului accidentului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parasirea locului accidentului

buna ziua....fratele meu a lovit o doamna pe trecerea de pietoni(unde se faceau lucrari si nu avea vizibilitate din cauza celor care lucrau),dar nu este nimic grav are doar o entorsa..mentionez ca el a transportat-o la spital,fara sa mai anunte politia.112 a fost anuntat de catre cei de la spital.El a ajuns la o intelegere cu doamna care nu va depune plangere impotriva lui.As dori sa stiu daca dosarul se va inainta la parchet si daca da ce pedeasa va primi.va multumesc cristina
Cel mai recent răspuns: ContSters209295 , utilizator 20:08, 29 Mai 2011
In cazul fratelui Dv., zic poate instanta va lua in considerare situatia din teren, si apoi parasirea locului accedentului nu se poate lua ca fapta deoarece fratele a luat victima sa o transporte de urgenta la spital. Eu consider ca instanta va tine cont de toate aceste imprejurari si nu va proceda la condamnarea fratelui Dv....Eu asa as judeca ,,,dar judecatorul este acela care decide..:((
:( ms sa speram ca sunt foarte speriata...are doar 19 ani...eu am citit ca parasirea locului accidentului se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani..aceea doamna ia spus sa plece acasa ca nu are nimic dar la scurt timp a venit politia sa-l caute.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident soldat cu o victima+parasirea locului accidentului. Mariaaanastasia Mariaaanastasia Buna seara! Pe data de 17 decembrie am fost la un pas sa accidentez o doamna ( extrem de grabita) pe trecerea de pietoni. M am uitat in oglinda dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi sanctionat pentru lovirea pietonului pe trecere - incident neanuntat la politie Vespertillio Vespertillio Am reusit nefericita performanta de a lovi un pieton pe trecerea de pietoni nesemaforizata. Am oprit inainte de trecere regulamentar vazand pietonul asteptand ... (vezi toată discuția)
Fapta penala sau nu - am atins un om pe trecerea de pietoni VladVirvorea VladVirvorea Buna ziua! Astazi 3.03.2015 am avut un mic accident pe trecerea de pietoni. Eram pe bulevard si am vrut sa intru pe o strada secundara din dreapra la inceputul ... (vezi toată discuția)