Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

dea72cd 
	    	Utilizator

dea72cd 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,
Sotul meu si-a pierdut cartea de munca. De la ITM a fost indrumat catre Monitorul oficial, dar de acolo i s-a raspuns ca, incepand cu 1 ianuarie 2011, nu mai publica pierderea acestui document. Ce poate face pentru a o recupera, avand in vedere ca are nevoie urgent de ea?
 cristina_alx 
	    	Utilizator

cristina_alx 
	    	Utilizator	    

Va trebui sa-si reconstituie vechimea ... adica sa solicite angajatorilor eliberarea unor adeverinte cu perioadele in care a lucrat si drepturile generate de respectivele raporturi de munca.
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

justicemn a scris:
Va trebui sa-si reconstituie vechimea ... adica sa solicite angajatorilor eliberarea unor adeverinte cu perioadele in care a lucrat si drepturile generate de respectivele raporturi de munca.
Mulrumesc pentru raspuns. Totusi, in situatia in care una dintre firmele la care a lucrat s-a desfiintat, ce ar putea face? Nu exista nicaieri fotocopii ale cartii de munca, la care sa poata avea acces?
~ final discuție ~
 liliigretz	                   

Adeverinta de vechime pentru un angajat se elibereaza pe toata perioada lucrata intr-o unitate sau numai pentru perioada 01.01.2011 pana in prezent? Mentionez ... (vezi toată discuția)
	                    liliigretz	                   

Adeverinta de vechime pentru un angajat se elibereaza pe toata perioada lucrata intr-o unitate sau numai pentru perioada 01.01.2011 pana in prezent? Mentionez ... (vezi toată discuția)

automecanica	                   

Am pierdut carnetul de munca.Sunt suficiente numai adeverinţele de la fiecare loc de munca pentru pensionare anticipată?
Daca nu, ce trebuie facut? (vezi toată discuția)
	                    automecanica	                   

Am pierdut carnetul de munca.Sunt suficiente numai adeverinţele de la fiecare loc de munca pentru pensionare anticipată?
Daca nu, ce trebuie facut? (vezi toată discuția)

PAMFIL CAMELIA	                   

Sunt asistenta medicala si am lucrat in Peris, Buzau si Constanta. Trebuie sa aduc adeverinta de la toate trei locurile de munca sau ultimul angajator poate ... (vezi toată discuția)
	                    PAMFIL CAMELIA	                   

Sunt asistenta medicala si am lucrat in Peris, Buzau si Constanta. Trebuie sa aduc adeverinta de la toate trei locurile de munca sau ultimul angajator poate ... (vezi toată discuția)