avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Folosire neautorizata de imagine produse
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Folosire neautorizata de imagine produse

Un site din Romania foloseste neautorizat o imagine de produs din web site-ul meu.

Intre firma mea si cea care foloseste fotografia de produs a existat un parteneriat de distributie de produse (medalioane personalizate) pe care l-am oprit in noiembrie deoarece distribuitorul a achizitionat pe cont propriu produsele furnizate de mine si le-a vandut fara sa ma anunte. Nu a existat nici un contract in scris de distributie,i-am pus la dispozitie mostre pentru 2 magazine si link la imaginile de pe site-ul nostru,cand aveau comenzi le livram produsele impreuna cu factura.
Au fost mai multe fotografii pe care le-am pus la dispozitie,in urma mai multor e-mailuri si convorbiri telefonice au fost scoase in decembrie ,acum 6 luni mai tarziu regasesc o fotografie de produs in web site-ul firmei respective.
Detin fotografia originala,am facut-o personal cu aparatul meu,pe site-ul meu exista mai multe fotografii din aceeasi serie cu variatii de culori.
Ce pot face ???X-(
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:50, 31 Mai 2011
Trimiteti-i notificare scrisa sa retraga imaginea de pe site din motiv de nerespectare drepturi de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

caen 479 si 7311 laora10 laora10 Activitatea de vanzare/distributie produse serigrafiate sau brodate (textile) este acoperita de 7311? Poate intra in \\"distribuirea sau livrarea materialelor ... (vezi toată discuția)
Comercianți online - comenzi neonorate, reduse EmilConstantinescu EmilConstantinescu Bună ziua, Mă confrunt cu două probleme legate de anumite comenzi făcute prin intermediul comercianților online: [b]Cazul 1. [/b] Comunicare ... (vezi toată discuția)
Drept de autor fotografie herculeroco herculeroco Buna ziua, Asocierea unei fotografii a unei vedete in concert la promovarea unui produs poate fi considerata o incalcare a dreptului de autor? Precizez ca ... (vezi toată discuția)