Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie dificila, creata de tensiunea dintre doi vecini, locatari ai unui bloc pe care-l administrez.
In mod constant o doamna isi acuza vecinul ca nu-i declara la cheltuieli pe cei doi nepotii, studenti in Cluj, care locuiesc in camin. Este adevarat ca aproape in fiecare zi dupa cursuri nepotii vin la masa, dupa care fiecare pleaca in treaba lui.
Mentionez ca blocul este contorizat.
Nu stiu ce sa fac sa scap de tensiunea creata intre cei doi. Luminita Floria
Nu cred ca e serioasa sesizarea. Ca vine si mananca si.... consuma o cana sau doua de apa sau ....poate mai fac si cate alt ceva.... Acum lasatii, mai sunt si cate unii ...reclamagii.:((
Art 17 r) din HG nr 1588/2007 stabileste cotele de participare la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si oentru persoanele care locuiesc temporar minimum 15 zile pe luna
Doama administrator, de ce nu lasati ca aceste chestiuni sa fie clarificate de catre conducerea as. proprietari? Va legati la cap degeaba. Altele sunt atributiunile dvs. Puneti vecina sa se adreseze onor conducerii, asteptati rezolutia si gata!
Tulburarea linistii
adina01
Daca ma poate ajuta cineva. Am inchiriat un apartament impreuna cu sotul meu. Dupa ce ne-am mutat vecinul care locuieste sub noi a inceput cu reclamatiile ca ... (vezi toată discuția)