avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... numar persoane care locuiesc in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

numar persoane care locuiesc in bloc

Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie dificila, creata de tensiunea dintre doi vecini, locatari ai unui bloc pe care-l administrez.
In mod constant o doamna isi acuza vecinul ca nu-i declara la cheltuieli pe cei doi nepotii, studenti in Cluj, care locuiesc in camin. Este adevarat ca aproape in fiecare zi dupa cursuri nepotii vin la masa, dupa care fiecare pleaca in treaba lui.
Mentionez ca blocul este contorizat.
Nu stiu ce sa fac sa scap de tensiunea creata intre cei doi. Luminita Floria
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:48, 30 Mai 2011
Nu cred ca e serioasa sesizarea. Ca vine si mananca si.... consuma o cana sau doua de apa sau ....poate mai fac si cate alt ceva.... Acum lasatii, mai sunt si cate unii ...reclamagii.:((
Art 17 r) din HG nr 1588/2007 stabileste cotele de participare la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si oentru persoanele care locuiesc temporar minimum 15 zile pe luna
Doama administrator, de ce nu lasati ca aceste chestiuni sa fie clarificate de catre conducerea as. proprietari? Va legati la cap degeaba. Altele sunt atributiunile dvs. Puneti vecina sa se adreseze onor conducerii, asteptati rezolutia si gata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar persoane la intretinere puiucris puiucris Buna. Am o intrebare. Sotul meu, eu si cei 2 copii ai nostri locuim intr-un apartament. Sotul e plecat la lucru si lipseste cu saptamanile de acasa. Am cerut ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza consumul de apa pe luna cind proprietarul nu il declara ,dar totusi are contorizare. carmen-69 carmen-69 As avea mare nevoie de ajutor pentru a rezolva aceasta problema: la inceputul lui ianuarie 2009 am plecat in strainatate, la munca pentru mai mult timp. In ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii adina01 adina01 Daca ma poate ajuta cineva. Am inchiriat un apartament impreuna cu sotul meu. Dupa ce ne-am mutat vecinul care locuieste sub noi a inceput cu reclamatiile ca ... (vezi toată discuția)