avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raport de expertiza!!!!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raport de expertiza!!!!!!

Cand e obligatorie infaptuirea unui raport de expertiza pe proiectul de fuziune si cand nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 15:02, 16 Iulie 2008
vezi
DIRECTIVA PARLAMENTULUI EUROPEAN ªI A CONSILIULUI de modificare a Directivei Consiliului 78/855/CEE privind fuziunile societăţilor comerciale pe acţiuni şi a Directivei Consiliului 82/891/CEE privind divizarea societăţilor comerciale pe acţiuni cu privire la condiţia întocmirii unui raport de expertiză independentâ în cazul unei fuziuni sau a unei divizări

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societati comerciale albulescu albulescu Buna seara,daca stie cineva care sunt taxele de inregistrare a unei societati si capitalu social necesar pentru inregistrarea lor ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de transfer al imobilelor neautentic Ioana Cristina Catanoiu Ioana Cristina Catanoiu Similar cu o speta propusa astazi spre dezbatere, vreau sa pun in discutie urmatoarea situatie: Am o societate comerciala (A) care s-a infiintat prin ... (vezi toată discuția)
Fuziune srl-consiliere am urmatoarea problema si nu stiu cum sa ma descurc. in anul 2000 am infiintat un srl (sa spunem 1 )in care asociati eram eu si sotia mea. in anul 2003 ... (vezi toată discuția)