avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... admitere cerere interventie nume propriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

admitere cerere interventie nume propriu

am deschis proces la instanta tribunal judet neamt domiciliu reclamant de pe buletin pt legea 221/2009 si mi s-a respins actiunea fiind in recurs la curtea de apel. dar o alta ruda a deschis proces la tribunalul judetean vrancea de domiciliu al sau . cele 2 processe au ca obiect bunurile confiscate bunicului comun al celor 2 reclamanti de statul comunist. in prima speta care ma judec la curtea de apel cit si la al doilea proces deschis de ruda mea la tribunalul obiectul este acelasi dupa acelasi autor iar reclamantii au grad de rudenie egasl dupa defunctul autor. mai pot face cerere de interventie in nume propriu in al doilea dosar atita timp cit sint la curtea de apel dar in alt judet cu aceeasi cauza si obiect ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:46, 30 Mai 2011
riscati daca se va termina dosarul dvs inaintea celui promovat de ruda dvs ca instanta sa invoce exceptia autoritatii de lucru judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 vs art 404 cpc titi marina titi marina Poate cineva sa-mi spuna daca, in cazul condamnarilor politice cu confiscarea totala a averii, cererea de intoarcere a executarii silite se face NUMAI in baza ... (vezi toată discuția)
Litispendenta sarm07opr sarm07opr Va rog sa-mi dati un raspuns pentru problema mea. Sunt intr-un proces pentru obtinere act administrativ la Curtea de Apel. Am castigat pe fond si procesul ... (vezi toată discuția)
Codul de procedura civila solutionarea cererii de interventie in nume propriu szabo doinita doina szabo doinita doina am facut o cerere de ionterventie in nume propriu intro cauza legata de legea 221/2009 deschisa la tribunalul bacau. de un reclamant cu domiciliu in bacau . Eu ... (vezi toată discuția)