avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decizie absurda a judecatorului - ce sa fac????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decizie absurda a judecatorului - ce sa fac????

Buna dimineata,

Sunt in proces de divort cu sotul meu. Avem impreuna o fetita de 5 ani si, pentru a ma determina sa renunt la partaj, sotul meu solicita custodia copilului. Este curvar, alcoolic si nu s-a interesat de copil aproape deloc de cand s-a nascut. Am pregatit un dosar care imi garanta castigarea custodiei. Cu toate acestea, am aflat decizia judecatorului, care i-a incredintat lui copilul. Cum va puteti da seama, este o decizie ilogica. Ce s-a putut intampla, pentru ca judecatorul sa ajunga la aceasta concluzie? Ce ar trebui sa fac pentru a ma asigura ca voi avea custodia fetitei mele?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Violetta2011 , utilizator 13:56, 31 Mai 2011
Nu inteleg cum a putut obtine tatal incredintarea minorului. Eu am avut TOATE argumentele si dovezile in favoarea mea si totusi copilul a fost incredintat mamei. Judecatoarea, dupa cum reiese foarte clar din motivarea deciziei, nici macar nu a rasfoit actele din dosar. Nimic nu a contat #-o
Buna ziua,

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.

Am dovada de venituri si a unei case unde pot creste copilul. Am depus la dosar multe probe care arata lipsa de interes a sotului fata de copil in toti cei 5 ani, marturisirea lui scrisa ca umbla cu femei, marturii ale martorilor despre consumul de alcool si foarte multe probe care arata interesul meu fata de cresterea si educarea copilului. Cu toate acestea, in mod total uluitor judecatoarea a decis incredintarea catre tata.

Plangerea la CSM se face dupa ce primesc decizia prin posta, nu?

Sigur ca voi face recurs dar sunt ingrijorata ca sotul a avut castig de cauza in fata unui dosar unde nicio proba scrisa nu era in favoarea lui in afara de declaratiile mincinoase ale martorilor. Si as vrea sa ma asigur ca nu am surprize la recurs.

Multumesc inca o data!
Inca o intrebare: Ce evidente ar putea exista in privinta consumului de alcool? Nu i-am facut poze in timp ce statea si bea toata noaptea...

Multumesc!
imi puteti spune ce au declarat martorii lui? As vrea sa stiu ce conteaza in fata judecatorilor.
Desi suntem din tabere diferite (d-voastra mama, eu tata), luptam de fapt pentru acelasi scop: binele copilului. Daca doriti sa vedeti situatia mea pe scurt, puteti sa cititi ce am postat eu pe forum.
Si inca o intrebare... Cum aleg un avocat bun? De unde stiu ca e bun pe problema mea specifica? Eu am fost reprezentata de un avocat care eram convinsa ca este bun si care mi-a garantat custodia...

Alte discuții în legătură

Drepturi asupra copilului cocancl cocancl Buna, Recent eu si sotia mea ne-am despartit, ea avea un copil dintr-o alta casatorie, care a fost trecut ulterior pe numele meu, nu a fost adoptie inca, ... (vezi toată discuția)
Custodie fetita chico_malo chico_malo buna ziua.sotia mea a introdus divortul.avem on comun o fetita de 2 ani.si ambii dorim custodia.eu nu voi putea sa stau cu ea dar parintii mei sunt dispusi sa ... (vezi toată discuția)
Separare cuplu - ce este de facut ? escape2009 escape2009 Problemele noastre stau in felul urmator : Sotia consuma alcool , la inceput a fost putin si mai usor , de circa 9 ani s-a intetit si a crescut cantitatea de ... (vezi toată discuția)