avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Buna ziua. Am inregistrat o masina adusa din SUA in iulie 2010 si am platit 29000 RON. Eu sint domiciliat in Australia dar masina este inca inmatriculata pe numele meu in Arad. Ce sanse as avea sa recuperez aceasta taxa abuziva? Masina care am inregistrat-o a fost omologata Euro 4 in Germania, iar la RAR Euro 3 din cauza ca aparatura nu a fost adecvata pentru o testare exacta, ceea ce inginerii de la RAR au confirmat.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ozzye , utilizator 14:37, 4 Iunie 2011
Multumesc pentru raspuns. In ceea ce priveste atitudinea mea, probabil s-a deformat cu viata de 24 de ani intr-un sistem mai normal in care se mai face un sens .
Trebuie sa fiti deacord ca in Romania totul este in sens giratoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua taxa de poluare!!!!!!!! alinel alinel am cumparat o masina adusa din Germania cu 2200 euro,este din1998,Opel Astra si aflu ca trebuie sa platesc 1412 euro taxa adica atat cat a costat ea in ... (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare si taxe vamale in cazul unui import auto din sua justinBib justinBib Buna ziua, Reprezint o Asociatie non-profit, care are ca obiect educatia tinerilor si sunt interesat de procedura de inmatriclularea a unui auto din SUA. ... (vezi toată discuția)
Va rog ....un raspuns !!! canadianul78 canadianul78 In sfarsit am descoperit un site excelent ....m-am saturat de pareri neavizate si luate in necunostinta de cauza . va multumesc ca existati si va doresc viata ... (vezi toată discuția)