avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general notificare clienti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

notificare clienti

buna ziua ,v-as intreba exista,,model,,pt scrisoare ,notificare pt.clientii care,,au uitat''sa plateasca?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: cod1 , utilizator 10:03, 1 Iunie 2011
Buna ziua.

In cazul in care ati trecut de faza concilierii pe cale amiabila, iar actiunea Dvs. a ramas fara raspuns trimiteti notificare clientilor respectivi.

MODEL NOTIFICARE


Subscrisa Societate Comercială ................... cu sediul în ............, str. ............ nr. ...., bl. ...., sc. ..., et. ..., ap. ..., sector ......., înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. ........, având cod fiscal ......., tel./fax .........., reprezentată prin ............. având funcţia de ........., în calitate de creditor în contractul nr. ........ din data de ................

Către:

Societatea Comercială ....................., cu sediul în .................., str. .......... nr. ...., bl. ...., sc. ....., et. ...., ap. ....., sector ...., înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. ......., având cod fiscal ........, tel./fax ............, reprezentată prin ........... având funcţia de ........., în calitate de debitor în contractul nr. ........ din data .............

Prin prezenta vă notificăm ajungerea la scadenţă a obligaţiei dumneavoastră de plată a sumei de .................... lei în baza art. ..... din contractul nr. .... din data de ............ şi solicităm îndeplinirea acestei obligaţii.

Data
S.C. ...................

Aceasta notificare se depune la judecatoria in raza careia clientul debitor are sediul social.


incepeti cu extras de cont si confirmare sold.

[ link extern ]
MULȚUMESC=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - incetarea contractului de prestari servicii ildyqo ildyqo Buna ziua, Sunt PFA si am un contract pe baza careia prestez servicii pentru o firma. Asi vrea sa incetez prestarea de servicii catre aceea firma si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Procedura legala de instiintare ..indiferent de conditiile contractuale petre32 petre32 Care este procedura legala de instiintare a unei persoane fizice catre o SC ...privind rezilierea unui contract....si ce lege reglementeaza/specifica acest ... (vezi toată discuția)
Model cerere apel dupa ncpc ce v-a fi depusa inainte de primirea hotararii complete si motivate a instantei de fond catalina.p catalina.p Doresc un model de declarare apel pt o cauza civila dupa NCPC ( nu cred ca ar fi mare diferenta ), inainte ca sa primesc /sa mi se comunice la domiciliu ... (vezi toată discuția)