avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Lipsa dreptului la aparare
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Lipsa dreptului la aparare

Deci vreau sa deschid un proces simplu dar de durata impotriva statului roman, deoarece nu mi-a fost oferit dreptul la aparare...drept oferit de constitutie cat si de dreptul penal in vigoare...adica am fost arestat am declarat recurs impotriva masurii arestari preventive iar acel recurs nu a fost judecat niciodata cu toate acestea eu am ramas in continuare arestat...doresc sa stiu cum pot lua legatura cu un avocat care se ocupa de astfel de cazuri ca se ne prezentam la CEDO sa cerem daune morale am actele prin care declar recurs cat si cele prin care arat ca acel recurs nu sa judecat...sunt de accord cu un comision...sper sa primesc ajutorul dvs.

Alte discuții în legătură

Recurs incheiere prin care s-a dispus prelungirea masurii arestului preventiv lori_moldovan lori_moldovan Conform disp. art. 159 alin. 8 teza II-a recursul declarat impotriva incheierii prin care s-a prelungit masura arestului preventiv trebuie sa se judece inainte ... (vezi toată discuția)
Mentinerea arestarii inculpatului Ilincav Ilincav Potrivit art. 300 alin. 1 si 2 C.p, in situatia in care inculpatul este trimis in judecata in stare de arest, instanta verifica legalitatea acestei masuri [b] ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva nelagala ContSters440862 ContSters440862 conform deciziei nr 15 din dosarul nr 935/1/2017 din data de 18.09.2017 a iccj s-a stabilit ca achitarea nu poate constitui temei al stabilirii caracterului ... (vezi toată discuția)