In 2009 din motive de sanatate am fost nevoit sa cesionez firma care avea profit si un depozit. Avea o linie de credit care era fara garantii, doar cu un depozit colateral si doua BO in alb semnate de asociati. Dupa un timp dupa ce am cesionat au inceput sa traga de mine creditorii spunandu-mi ca noul adm. nu e de gasit si ca nu a achitat fact. Am inceput sa il sun sa il rog sa vina sa schimbam BO la banca dar nu mi-a mai raspuns la tel. Intre timp creditorii au bagat firma in faliment. Falimentul s-a incheiat in ian. 2011. M-am interesat iar banca nu s-a inscris la masa credala. Sunt disperat si nu stiu ce sa fac. Ajutati-ma cu un sfat va rog. POATE BANCA SA MA EXECUTE PE MINE ?
Multumesc
Buna ziua !
Daca ati incunostiintat unitatea bancara si aveti acordul acesteia in privinta cesionarii , nu aveti de ce sa va faceti probleme . Daca nu ati efectuat acest demers lucrurile se complica .
Daca a-ti instiintat unitatea bancara in scris despre cesionare si nu a fost nici o problema din partea dumnealor e ,,ok,,
Cititi cu atentie contractul incheiat cu banca.
Sa nu fie specificat pe undeva si chestia aceasta.
Daca nu e specificat trebuie sa execute silit firma sau bunurile firmei.
Dubla executare?
axellcom
Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)
B.o avalizate
relunelu
Societatea are un credit la o banca garantat cu 50% depozit cash colateral ,diferenta fond FNGCM , si BO avalizate in nume personal de adm. si sotii.
... (vezi toată discuția)