avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Vanzare europaleti Germania
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Vanzare europaleti Germania

As dori sa vand europaleti in Germania. Este nevoie sa obtin licenta de export? Mai trebuie sa platesc taxe vamale, tinand cont ca suntem in UE? Cum se realizeaza efectiv vanzarea d.p.d.v. al actelor(facuri,chitante,etc.)? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue ( republica moldova) in romania alecs_judo alecs_judo Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoare problema: Sunt cetatean din Republica Moldova insa detin si cetatenie romana ( ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare danuuu danuuu Doresc sa aduc produse de curatenie din Spania pentru a fii vandute in romania si as dorii sa stiu care sun autorizatiile sau ce trebuie sa fac ca sa fiu in ... (vezi toată discuția)