avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator fara atestat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator fara atestat

Ce sanctiune poate primi asociatia de proprietari sau persoana angajata in functia de administrator in cazul in care nu are atestat ?
Cel mai recent răspuns: mira55 , utilizator 16:37, 3 Noiembrie 2017
aveti perfecta dreptate. evidenta este varza. acesta este si motivul ptr care refuza sa-mi arate actele pe ultimii 5 ani. din pacate, are de partea ei cenzorul care imi spune: "si ce daca nu a inregistrat chitantele in registrul de casa?", vicepresedintele "ales" imi spune ca "e normal sa se repare terasa in acelasi loc o data la 4 ani, ca de, au trecut 4 ani si se mai strica si ea"., nici facurile false nu constituie o problema ptr locatari acestia spunandu-mi ca "reparatia s-a efectuat si care este problema ca factura e falsa?"...

Consider ca in acest caz singura mea solutie este sa dau asociatia in judecata, si sa cer daune de vreo 100.000 lei, poate asa se trezesc si locatarii la realitate.
Buna ziua. La blocul meu nu exista administrator de imobil. Presedintele blocului l-a pus pe gospodarul blocului ca administrator tehnic, el ocupandu-se de listele de intretinere si reparatii fiind retribuit pentru acest lucru. Fostul gospodar ( pensionar ) acum administrator tehnic, a lucrat ca tehnician. Trebuie sa aiba atestat de administrator de imobil sau nu, asa cum zice el?
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
costy_m, utilizator
Pentru utilizator euvera.
Pentru sectorul 3-Bucuresti, va rog sa lectura HCLS3 nr.293 din 19.12.2012. si aratati-o si celor de la serviciul respectiv din Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestare administrator de imobile irinacosiba irinacosiba Buna seara! Am o mare problema si va rog frumos sa ma ajutati: am atestat dat de primarie pentru administrator de imobile pe perioada nedeterminata. Am avut ... (vezi toată discuția)
Lipsa atestat administrator codan2016 codan2016 va intreb daca este corect, si legal, sa te semnezi la rubrica \"Administrator\" din listele de plata lunare, stiind ca tu nu detii un atestat de administrator ... (vezi toată discuția)