avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca versus pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca versus pensie

Buna seara! Sunt pensionata pe caz de boala cu termen de revizuire in februarie2012. As dori sa particip la concursul de titularizare din luna iulie a acestui an. Se poate sa sustin examenul de titularizare fara sa-mi fie intrerupta pensia? Mentionez ca in cazul in care voi obtine un post as vrea sa renunt la pensie iar in cazul in care nu voi obtine sa beneficiez in continuare de aceasta.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 02:13, 2 Iunie 2011
Nu este nici un impediment sa va prezentati la examen, insa din loment ce veti realiza venituri trebuie sa renuntati la pensie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invatamant VladHeidi VladHeidi Buna ziua! Va rog, as dori un raspuns la o intrebare legata de moblitatea personalului didactic.Din 2010 sunt titulara in doua scoli, avand catedra formata ... (vezi toată discuția)
Suplinitor flori_minicards flori_minicards Buna ziua in luna octombrie am sustinut un concurs pentru educator nu am luat concursul dar am obtinut nota 6,25 iar o prietena 7,35 Doamna Directoare ne-a ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa particip la concursul de titularizare anul acesta? roxanadumi roxanadumi buna ziua,ma numesc roxana si am o mare nelamurire.sunt profesor suplinitor calificat si .in iunie 2009 an nascut. (momentan sunt in concediu ingrijire copil ... (vezi toată discuția)