avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trebuie sa particip la concursul de titularizare anul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trebuie sa particip la concursul de titularizare anul acesta?

buna ziua,ma numesc roxana si am o mare nelamurire.sunt profesor suplinitor calificat si .in iunie 2009 an nascut. (momentan sunt in concediu ingrijire copil )in iulie acelasi an am dat examen pt titularizare si am obtinut un post de suplinitor, netitularizandu-ma.intrebarea mea este daca anul acesta trebuie sa mai particip la concurs sau sa cer continuitate.....sau ce ar trebui sa fac?

Alte discuții în legătură

Respins la titularizare 2010 catalinpop catalinpop Buna ziua. Am absolvit Facultatea de istorie și patrimoniu, specializarea istorie-limba și literatura engleza din cadrul Universității Lucian ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil vioili vioili Buna ziua, Sunt profesor suplinitor ,contractul de munca se incheie la data de 31 august 2010 si urmeaza sa nasc in decembrie 2010.La 1 septembrie trebuie ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)