avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cine stie ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cine stie ?

Buna seara ...Am si eu o dilema.
In primul rand ,vreau sa spun ca modelul meu in viata gen Business Man este niemni altul decat ,George Copos. Revenind la dilema mea... Domnul George Copos are o societate comerciala pe actiuni S.C. Ana Hotels S.A. aceasta societate detine numeroase Branduri Hoteliere... total diferite. Intrebarea mea este : Este posibil ca o societate comerciala pe actiuni sa detina numeroase branduri in industra hoteliera ? Din cate stiu eu Ana hotels detine Crewne Plaza , ATHENEE PALACE HILTON şi SPORT HOTEL & SPA s.a.
Cine cunoaste aceasta tema mai bine ma poate lamuri si pe mine ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 19:01, 2 Iunie 2011
Inteleg ca din nou revenim la aceeasi tema si raspunsurile pe care le-ati primit pana acum nu v-au multumit.
Dupa cum chiar d-voastra afirmati si mai veniti si cu exemple concrete iata ca se poate!
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
ContSters202274, utilizator
CE ESTE ANORMAL IN Romania
este permis de lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am lucrat in cadrul chr athene palace in urma cu 45 ... Raduconst Raduconst Buna ziua!Am lucrat in cadrul CHR Athene Palace in urma cu 45 ani, nu sa întocmit carte de munca (aveam 15 ani)la angajare, acum caut intregirea anilor de ... (vezi toată discuția)
Este posibil ? stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca mai multe societati comerciale cu denumiri diferite si domeni de activitate ce nu au nimic in comun una cu cealalta sa poarte un singur brand ... (vezi toată discuția)
Ieșire dintr-un contract păgubos cu o firmă din austria. care sunt pașii pe care ar trebui sa-i urmăm? nu suntem dispuși să plătim pentru ceva ce nu am primit Hawkie_EG Hawkie_EG Buna ziua, Doresc sa aflu care sunt conditiile de retragere dintr-un contract pe care l-am semnat cu o firma din Austria pentru organizarea unei conferinte ... (vezi toată discuția)