avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua!Am lucrat in cadrul CHR Athene Palace in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua!Am lucrat in cadrul CHR Athene Palace in urma cu 45 ...

Buna ziua!Am lucrat in cadrul CHR Athene Palace in urma cu 45 ani, nu
sa întocmit carte de munca (aveam 15 ani)la angajare, acum caut intregirea anilor de munca in vederea pensionării si vreau sa aflu unde se află arhiva (nu se află la Arhivele Nationale),sau cine este sau a fost lichidatorul societății respective.cum sa procedez?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 26 Aprilie 2023
Proprietarul actual (initial Ana Hotels detinuta de familia Copos si in prezent Intercontinental Hilton), cand a cumparat hotelul a preluat obligatoriu si arhiva. Mergeti la hotel si intrebati.
Athénée Palace este in functiune..adresati-va direct
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine stie ? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna seara ...Am si eu o dilema. In primul rand ,vreau sa spun ca modelul meu in viata gen Business Man este niemni altul decat ,George Copos. Revenind la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! 1.dacă am găsit arhivele unei societati comerciale ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! 1.Dacă am găsit arhivele unei societati comerciale desfiintate in 2002, dar acestea nu sunt preluate încă de o firma de arhivare, cum pot ... (vezi toată discuția)
Neinscrierea grupei a ii-a de muncã in carnetul de munca si sanse la cedo kissjencike kissjencike Buna seara Ma numesc Jeno Kiss sunt din Sf Gheorghe jud Covasna si am 59 de ani.Problema mea e legata de faptul ca angajatorul nu a facut mentiune in cartea ... (vezi toată discuția)