avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice daca am o singura oferta pot atribui contractul ?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

daca am o singura oferta pot atribui contractul ?

la o procedura de cerere de oferta online , am un singur ofertant care este admisibil, pot atribui contractul? care este termenul legal?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: gabrielspp , utilizator 09:34, 22 Iunie 2011
Daca la procedura a participat doar un singur ofertant, care a depus si o oferta admisibila, se poate incheia contractul de achizitie publica cat mai curand posibil, adica nu mai trebuie tinut cont de perioada de contestatii(ca doar nu se contesta singur):P
deci sa inteleg ca daca am o singura oferta pot atribui contractul?
daca oferta este admisibila, DA, POTI SA INCHEI CONTRACTUL SI A DOUA ZI DUPA DESCHIDERE
.
.o zi buna
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar minim de oferte adinutza.2008 adinutza.2008 La o licitatie avand criteriul de atribuire : oferta cea mai avantajoasa d.p.v.d economic, (publicata in SEAP) poate fi tinuta, dat fiind faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)
Prelungirea garantiei de participare IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi tansmiteti un punct de vedere asupra urmatoarei situatii: In urma Deciziei CNSC ,autoritatea contractanta trebuie sa solicite o clarificare cu ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-fisa de date. albertoconstruct albertoconstruct Buna ziua,am participat de curand la o cerere de oferta pentru achizitie lucrari de constructii,in fisa de date pusa la dispozitie pe seap,erea trecut ca si ... (vezi toată discuția)