avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare societate CAEN 8730
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare societate CAEN 8730

Vreau sa stiu daca pot functiona pe acest CAEN fara sa mai infiintez o fundatie sau asociatie. As dorii sa mai aflu si ce autorizatii am nevoie pentru punctul de lucru avand in vedere ca locatia are 2 etaje+mansarda.Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Punct de lucru la parter ! DANCO DANCO Vreau sa stiu care este legea care reglementeaza infiitarea punctului de lucru in apartament de bloc ! Daca vecinul de deasupra (singurul cu care se ... (vezi toată discuția)
Asociatiile si fundatiile pot avea cod caen ? rviorel23 rviorel23 Asociatiile si fundatiile pot avea Cod CAEN ? Intreb pentru ca, codul CAEN nu se trece in hotararea judecatoreasca de infiintare a Asociatiei sau in alte acte ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in apartament de bloc!!! DANCO DANCO Vreau sa stiu care este legea care reglementeaza infiitarea punctului de lucru in apartament de bloc ! Daca vecinul de deasupra (singurul cu care se ... (vezi toată discuția)