avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Punct de lucru in apartament de bloc!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Punct de lucru in apartament de bloc!!!

Vreau sa stiu care este legea care reglementeaza infiitarea punctului de lucru in apartament de bloc ! Daca vecinul de deasupra (singurul cu care se invecineaza apatramentul - punct de lucru) nu este de acord ?! Eu am luat acordul de la alti doi vecini de la etajul 2 , avand in vedere ca nu exista asociatie de propietari si apartamentul in care am deschis punctul de lucru este inchiriat de la o pers. fizica ! - Ma poate reclama la Registrul Comertului ??! Ce se poate intampla in cazul ca ma reclama?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:44, 25 Noiembrie 2010
Este dreptul sau sa va reclame, dar daca este insistent si are bani de chetuit in 2-3 ani s-ar putea sa va radieze punctul de lucru.
In mod normal pe adeverinta cu semnaturi trebuie sa figureze si el. Si daca nu figureaza, tot in mod normal, dv. n-ati lua autorizatia de functionare.
Si va mai trebuie si avizul asociatiei, semnatura si stampila presedintelui de asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru la parter ! DANCO DANCO Vreau sa stiu care este legea care reglementeaza infiitarea punctului de lucru in apartament de bloc ! Daca vecinul de deasupra (singurul cu care se ... (vezi toată discuția)
Vreau ca asociatia(de locatari) sa-si faca corect treaba!ajutati-ma! noaghium noaghium Acest site e de mare ajutor,mai ales ptr. oameni comuni,ca si mine.Eu am o mare problema cu asociatia si datorita sfatului unui domn avocat,am obtinut o copie ... (vezi toată discuția)
Acord pentru societate comerciala in apartament valiilie valiilie O societate comerciala poate functiona intr-un apartament doar cu acordul celorlalati proprietari? Care proprietari, de pe palier, scara, bloc? Ce acte ... (vezi toată discuția)