LaleauaNeagra2011 
	    	Utilizator

LaleauaNeagra2011 
	    	Utilizator	    

tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 CobraneagrA	                   

am fost casatorita cu sotul meu 20 de ani dar nu am avut copii , am locuit cu socrii in aceas curte timp in care socrul meu i-a facut testament sotului meu ca ... (vezi toată discuția)
	                    CobraneagrA	                   

am fost casatorita cu sotul meu 20 de ani dar nu am avut copii , am locuit cu socrii in aceas curte timp in care socrul meu i-a facut testament sotului meu ca ... (vezi toată discuția)

mihaimen	                   

Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI
Am o problema de familie: am fost 5 frati dintre care 1 a ramas in curtea parinteasca. In anul 1990 a ... (vezi toată discuția)
	                    mihaimen	                   

Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI
Am o problema de familie: am fost 5 frati dintre care 1 a ramas in curtea parinteasca. In anul 1990 a ... (vezi toată discuția)

yvecoi	                   

buna ziua am si eu o problema si as dori sa ma ajutati.Sant casatorita in anul cand a venit C.A.P.-ulsi am primit zestre 2ha teren pe care nu am apucat sa il ... (vezi toată discuția)
	                    yvecoi	                   

buna ziua am si eu o problema si as dori sa ma ajutati.Sant casatorita in anul cand a venit C.A.P.-ulsi am primit zestre 2ha teren pe care nu am apucat sa il ... (vezi toată discuția)