avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Rezervare nume ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Rezervare nume ONG

Am o intrebare. Nu pot sa depun actele pentru infiintare ONG decat in ultima sau penultima zi a expirarii rezervarii denumirii. Este tarziu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 00:27, 10 Iunie 2011
Daca si restul actelor sunt in regula si nu va intoarce cu ele de la Judecatorie atunci e in regula, dar ce va faceti daca lipseste ceva, sau ceva trebuie modificat? Pierdeti rezervarea.
Daca depuneti il ultima zi de valabilitate a rezervarii si termenul de judecata este peste o saptamana sau doua a expirat rezervarea si judecatoarul va va cere sa aduceti una noua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata proces infiintare ong oanaONG2018 oanaONG2018 Doresc sa infiintez un ONG dar nu am avut timpul necesar sa finalizez acest proces, asa ca am ajuns intr-o mare dilema. Prelungirea valabilitatii denumirii ... (vezi toată discuția)
Dovada disponibilitate denumire ??? gandreea gandreea Buna ziua, Data de valabilitate a dovezii de disponibilitate a denumirii unui ONG a expirat de 7 zile( hotararea priving asociatia a fost data inaintea ... (vezi toată discuția)
Dosar inregistrare ong Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Dorim sa depunem la judecatorie, cererea privind dobandirea personalitatii juridice pentru ONG (asociatie), impreuna cu urmatoarele ... (vezi toată discuția)