avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agent paza - program de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agent paza - program de noapte

Buna ziua.
Dorim sa trecem agentii de paza pe program de noapte. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut: acte aditionale de schimbare a programului de lucru din 8 ore in ture, modificare Revisal, spor la salariu, medicina muncii, psi, anuntare ITM - cum?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihabucur76 , utilizator 11:53, 2 Noiembrie 2011
1. ITM-ul se anunta printr-o adresa ca incepand cu data de .... , societatea isi va desfasura activitatea si noaptea.
2. Lucrătorii de noapte trebuie să beneficieze de un examen medical gratuit înainte de începerea activităţii şi, ulterior, periodic.
3. Act aditional de modificare a programului de munca de la 8 ore/zi la 8 ore/zi in ture si specificati modul de repartizare a timpului de munca respectiv; de exemplu , 06.00 - 14.00, 14.00 -22.00 , 22.00 - 06.00
4. In REVISAL nu aveti ce modifica , intrucat se modifica repartizarea timpului de munca.
Buna ziua, Este legal un program de lucru de 24 ore lucrate cu 72 ore libere? Precizez ca se platesc orele de noapte si orele suplimentare. Multumesc frumos.
rrramor a scris:

Buna ziua, Este legal un program de lucru de 24 ore lucrate cu 72 ore libere? Precizez ca se platesc orele de noapte si orele suplimentare. Multumesc frumos.


Da, exista aceasta posibilitate de program de lucru ... se va face act aditional de modificare a programului de munca ..
In noul cod al muncii se specifica faptul ca numarul maxim de ore pe zi este de 12 ore urmate de 24 de ore pauza. In acest caz, se mai poate face un program de 24/72?
daca de la 1.11.2011 se modifica repartizarea timpului de munca si in ore de noapte nu tr modificat in revisal la repartizarea timpului de munca in timp inegal?cat timp avem la dispozitie pt a face aceasta modificare?

Alte discuții în legătură

Intocmire act aditional cim ref durata muncii nicusan nicusan As vrea sa stiu cum trebuie facut un act aditional la CIM ref. pct [i]H.Durata muncii,[/i] -pentru a nu avea probleme cu ITM-ul, in urmatoarele situatii: ... (vezi toată discuția)
Timp inegal 12 cu 24 carmen fortiu carmen fortiu Am angajati care lucreaza 12 cu 24 ( si noaptea) , contractele sunt cu 8 h , in pontaj sunt trecuti 12 cu 24 aceasta insemnand timp inegal . Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Act aditional modificare program de munca personal turant ursuletroz ursuletroz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: avem salariati care lucreaza 8 orezi, 40 ore/saptamana. Dorim sa le modificam programul ... (vezi toată discuția)