avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii BENEFICIEZ DE INDEMNIZATIE MATERNALA?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

BENEFICIEZ DE INDEMNIZATIE MATERNALA?

Anul curent , sotia a incetat activitatea la o firma pe 23.05.2011 si a reluat-o la alta pe 24.05.2011.Influenteaza negativ in perspectiva unei sarcini aceasta discontinuitate ( intrerupere de 1 zi intre contracte ).Ea nu este insarcinata momentan, dar avem proiecte in acest sens.Daca raspunsul d-voastra in aceasta problema este unul descurajant, se poate face ceva pentru inlaturarea unor consecinte nefaste pentru bugetul familiei ( pierderea indemnizatiei maternale ), plata contributiilor pentru ziua respectiva la cass sau alta solutie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: oprea tudor , utilizator 20:35, 9 Iunie 2011
1. Nu pierdeti nimic. Veti beneficia si de concediu de maternitate (sarcina si lauzie = pre si postnatal = 126 zile) si de CCC pana la 2 ani.
2. Vedeti-va de proiect, in continuare, fara grija!
multumim=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt însărcinată in 24 de săptămâni, eu stiu ... Bmihela Bmihela Buna ziua. Sunt însărcinată in 24 de săptămâni, eu stiu ca sunt 2 tipuri de concedii in timpul sarcini unul este risc de sarcina de 120 de zile pe care ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal coros-laurica coros-laurica buna,am ramas insarcinata in luna mai 2014,am schimbat locul de munca iar la noua firma am avut contract de munca pe per.determinata,ultima zi de contract era ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate- indemnizatie IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Momentan sunt angajata la locul actual de munca de doi ani jumatate, dar in octombrie as dorii sa ma angajez altundeva, iar anul urmator as dori ... (vezi toată discuția)