avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatoria unui cetatean roman cu un cetatean german
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatoria unui cetatean roman cu un cetatean german

Buna ziua.Sunt cetatean roman si am fost casatorita 20 de ani cu un cetatean roman in Romania . Sunt divortata in Romania de trei ani si tot de atata timp locuiesc si muncesc in Germania.Intrebarea mea este:ce acte imi trebuiesc pentru a ma recasatori in Germania cu un cetatean german si de unde le pot obtine?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AlexaDankloff , utilizator 09:44, 6 Iunie 2011
Eu locuiesc in Olanda si n-a fost nevoie sa-l traduc.Atat in Olanda cat si Germania , engleza nu este limba oficiala si totusi n-a fost nevoie de traducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in olanda intre un cetatean roman si un cetatean olandez Marianna86 Marianna86 Buna ziua, Sunt cetatean roman si ma voi casatori in Olanda cu un cetatean olandez. De la primaria unde locuiesc mi-au cerut un document care sa ateste ca nu ... (vezi toată discuția)
Casatorita cu cetatean strain in strainatate apoi divortata ContSters256287 ContSters256287 Buna ziua. Situatia este in felul urmator. In 2004 m-am casatorit cu un cetatean britanic. Nu am stiu ca trebuie sa inregistrez certificatul de casatorie in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)