avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale majorare capital social srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

majorare capital social srl

un srl 2 asociati...capital social 200. acum vor sa intre inca 2 persoane si sa nu urmeze procedura cesiunii ca dureaza. fac o majorare de capital social cu inca 200 ron (cate 100 ron fiecare).

1. am facut hot aga pt majorare, refacut act constitutiv..ce trebuie sa mai fac ?? care este de fapt procedura pentru majorarea capitalului social cu aportul unor persoane din afara

2. dupa majorare ce fac ca sa ii scot pe vechii asociati si sa ramana doar noii asociati???
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:45, 6 Iunie 2011
Solicitati de la finante un cazier fiscal pentru persoana care va fi asociat sau administrator pentru a nu avea surprize inca o data. Le spuneti ca va trebuie pentru calitatea de asociat intr-o asociatie non-profit. Daca depuneti actele la registrul comertului fara a face acest demers, riscati iar sa platiti niste bani aiurea, deoarece registrul obtine cazierul fiscal direct de la ANAF, dar poate fi tarziu daca persoana are fapte inscrise in cazierul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune actiuni catre o pj din olanda adinaadina adinaadina Am urmatoarea speta: SC X SA are 2 asociati: o persoana fizica si una juridica. PF vrea sa cesioneze toate actiunile sale la o societate din Olanda ([i]de fapt ... (vezi toată discuția)
Acte primire asociati intrun srl simi79 simi79 Buna ziua.Va rog spuneti-mi si mie ce acte trebuie pentru a primi intrun SRL inca doi asociati.Acum la momentul acesta SRL este cu asociat unic.Unul dintre ... (vezi toată discuția)
asociat nou si administrator srl levilevel levilevel In ce masura asi putea sa intru intr-un SRL deja existent ca asociat nou si avand drepturile de administrator a societatii? Ma intereseaza care sunt ... (vezi toată discuția)