avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Numele fiicei pe listele de plata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Numele fiicei pe listele de plata

Buna ziua,
Avem in proprietate doua apartamente. Intr-una stau eu cu sotul, in cealalta sta fiica noastra cu sotul.
Pe tabelul nominal al blocului poate figura numele fiicei noastre? De la asociatie am primit raspunsul ca numai proprietarul pe al carui nume este intabulat apartamentul poate figura pe tabelul nominal al locatarilor.
Ce formalitati trebuie sa facem, ca sa poate figura fiica noastra sau sotul ei pe acel tabel?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:39, 28 Septembrie 2011
Treceti apartamentul in proprietatea fiicei.:((
ogra a scris:

Treceti apartamentul in proprietatea fiicei.:((


Aceasta rezolvare din motive intemeiate am vrut sa evit.
Multumesc pentru atentie.

Faceti o cerere catre presedintele asociatiei, dumneavoastra ca proprietari, prin care solicitati sa fie trecut numele fiicei dumneavoastra pe listele de plat, pe interfon sau oriunde se mai trece numele. Aratati ca de fapt acolo locuieste fiica dv si este firesc sa primeasca corespondenta acolo, sa plateasac intretinere in numele sau.... Anexati la aceasta adresa copii ale actului de proprietate si a actelor de identitate ale dv si fiicei, eventual cu mutatia sau viza pe adresa acelui apartament.
In asociatia noastra avem cateva apartamente dar si spatii comerciale inchiriate. Unii din chriasi (cu acordul proprietarilor) au solicitat ca peste tot sa apara numele chiriasilor ( in cartea de imobil, in listele de plata, la avizier, la interfon, in fisele si registrele contabile...). Repet, unii nu toti. Iar conducerea asociatiei a acceptat avand in vedere argumentele de genul corespondenta, efectiuarea platii, decontarea cheltuielilor... iar in cartea de imobil este chiar obligatoriu de trecut orice persoana care locuieste intr-un apartament din asociatie, mai mult de 15 zile, indiferent ca este chirias sau persoana venita in vizita, cu contract sau fara contract...
Va multumesc.
Asa voi proceda.
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
Adriantot, moderator
Nu aveti baza legala .Asociatia este a proprietarilor si nu a chiriasilor.#-o:((:tomato:

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari a1 a1 am primit o citatie de la asociatia de proprietari,ca sant data in judecata pentru restanta la intretinere.Asociatia de proprietari mi-a tot trimis situatii ... (vezi toată discuția)
Chitanta de plata la intretinere ContSters110396 ContSters110396 Buna ziua... As dori sa ma lamuriti in ceea ce priveste urmatoarea situatie: ...Proprietar al apartamentului in care stau este tatal meu care nu mai ... (vezi toată discuția)
Tabel cu proprietarii din bloc ? BEN46 BEN46 Presedinta imi tot spune sa i fac un tabel cu toti proprietarii din bloc pentru a fi afisat in scara blocului , i-am spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)