avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tabel cu proprietarii din bloc ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tabel cu proprietarii din bloc ?

Presedinta imi tot spune sa i fac un tabel cu toti proprietarii din bloc pentru a fi afisat in scara blocului , i-am spus ca nu mai este la moda si ca ma interesez daca este obligatoriu .
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:46, 9 Iunie 2011
Mai de mult am auzit o vorba si cred ca se potriveste:
Hotului ii este intotdeauna frica de hoti!
si mai este una:
De ce tie frica nu scapi!

N-am vorbit de "pagubasi"!
Avizierul de regula se monteaza dupa usa de intrare asistata de interfon, si acolo nu are importanta deosebita daca LISTA e nominala ori nu.
Din pacate prea putini Administratori/Cenzori de Asociatii Condominiale cunosc/respecta prevederile OMEF nr.1969/2007, dar mite care dintre proprietari, (nu de alta dar ca sa-si cunoasca drepturile)?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
Mircea SCALAT, Contabil
@MirceaScalat, nu puteti dezvolta putin ideea, ca uite unii dintre noi nu prea pricepem... Cine sunt hotii, cine sunt pagubasii?
Eu am auzit una cam asa: mamaie de 80 si ceva de ani, singura, aude in toiul noptii cum cineva umbla la yala... Usurel, i-a o tigaie din bucatarie si o izbeste cu putere (sic) de usa din carton presat. Se aude o bubuitura puternica si apoi linistea noptii. Saraca femeie nu a putut sa mai doarma toata noaptea. A doua zi dis de dimineata, un vecin care mergea la seviciu, gaseste la usa lu' mamaie un cetatean dormind. Dormea somnul de veci. A facut bietul om infarct!

Ca sa scapati de obsesia tabelului cu numele si prenumele proprietarilor, va invit sa va uitati pe modelul Listei de plata din Ordinul nr. 1969/2007. Acolo nu este prevazut nici-un nume/prenume, ci numai nr. apt., asa ca cei care au sustinut acest lucru - in principiu au avut dreptate, insa mai depinde si de obiceiul locului...
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
Adam Grecu, utilizator
Ceva mai simplu este sa lecturati doar Anexa 2 din Ordinul 1969/2007, care se refera la Asociatii de proprietari si-l gasiti chiar pe forum
www.avocatnet.ro/content/con...
La noi pe scara a trebuit refacuta lista cu tabelul nominal al proprietarilor care este afisata la avizierul scarii. Nimeni dintre proprietarii vechi sau noi nu a comentat daca sa afisam acel tabel sau nu asa ca aceasta s-a refacut si s-a afisat.

Daca un proprietar nu era de acord, in dreptul numelui sau nu se completa nimic mai ales ca ceilalti proprietari au cerut refacerea listei la zi sa stie si ei pentru o buna vecinatate macar cum il cheama pe vecinul mutat nou in bloc.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem propretari , locatari in bloc cu 8 apartamente. nu avem ... ili47 ili47 Suntem propretari , locatari in bloc cu 8 apartamente. Nu avem usa cu interfon , numai noaptea incuiam usa , Este obligatoriu afisarea in casa scârii de ... (vezi toată discuția)
Numele fiicei pe listele de plata florican florican Buna ziua, Avem in proprietate doua apartamente. Intr-una stau eu cu sotul, in cealalta sta fiica noastra cu sotul. Pe tabelul nominal al ... (vezi toată discuția)
Afisarea cheltuielilor la bloc sneki sneki Buna ziua ! Asi dori sa stiu daca exista un cadru legal sau o cale de atac la afisarea cheltuieliror lunare la bloc. Mai precis eu nu imi doresc sa apara in ... (vezi toată discuția)