ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

in afara instantelor judecatoresti unde mereu ei au dreptate ,noi angajatii unde putem sa ne adresam pt. ofurile noastre ca sa ne recuperam drepturile pierdute in diferite moduri dupa cheremul unor asa zisi angajatori
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 gabitamaria	                   

Buna ziua, doresc o lamurire la o problema cu care m-am confruntat recent.Pe scurt, in data de 25.10.10 anunt conducerea firmei ca lipsesc 2 zile, pe motiv ... (vezi toată discuția)
	                    gabitamaria	                   

Buna ziua, doresc o lamurire la o problema cu care m-am confruntat recent.Pe scurt, in data de 25.10.10 anunt conducerea firmei ca lipsesc 2 zile, pe motiv ... (vezi toată discuția)

xenofon	                   

Lucrez  la o firma de paza cu sediul in Bucuresti in functia de agent de paza.Ca urmare a faptului ca respectiva societate a incalcat in repetate rinduri ... (vezi toată discuția)
	                    xenofon	                   

Lucrez  la o firma de paza cu sediul in Bucuresti in functia de agent de paza.Ca urmare a faptului ca respectiva societate a incalcat in repetate rinduri ... (vezi toată discuția)

mireloi	                   

Lucrez in turism, la o societate de 1 an zile, in timpul acesta nu am beneficiat de concediu de odihna, am lucrat ore suplimentare,nu mi`a fost respectat ... (vezi toată discuția)
	                    mireloi	                   

Lucrez in turism, la o societate de 1 an zile, in timpul acesta nu am beneficiat de concediu de odihna, am lucrat ore suplimentare,nu mi`a fost respectat ... (vezi toată discuția)