avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatii

Daca la o licitatie se cere furnizarea unu produs iar eu ca si cod CAEN am COMERCIALIZARE a produsului respectiv, pot prezenta agremente tehnice si ISO ale unei firme care le are fara a ma asocia cu ea?

Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 12:23, 7 Iunie 2011
ART.188, alin.1, lit.d din OUG 34 - se pot solicita prin Fisa de date"certificate sau alte documente emise de organisme abilitate în acest sens, care să ateste conformitatea produselor, identificată clar prin referire la specificaţii sau standarde relevante;". Puteti prezenta, dar sa faceti dovada ca puteti si furniza acele produse pentru care s-au prezentat agrementele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificare iso acreditata sau neacreditata? hihahi hihahi Va salut. Intentionez sa achizitionez un certificat ISO (defapt 2, ISO 9001 si ISO 14001) necesare participarii la licitatii de constructii. Am ceva oferte ... (vezi toată discuția)
Solicitare certificat ecolabel catalina338 catalina338 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca o autoritate contractanta are dreptul de a solicita in fisa de date la sectiunea Standarde de asigurare a calitatii si ... (vezi toată discuția)
Iso 9001 18001 14001 si 8000 se cer daca si cand vor autoritatile contractante? pe ce criterii se hotaraste? lauraluro lauraluro In anumite licitatii se cer aceste certificate altele nu....este la latitudinea autoritatii contractante impunerea acestor certificate?Pe ce criterii se cer ... (vezi toată discuția)