avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O problema juridica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O problema juridica

Sunt la Recurs la Curtea de Apel Constanta, parte civila intr-un proces-penal, concurs de mai multe infractiuni comise de o persoana certata cu legea si al carui cazier este mai greu decat Evanghelia. La judecatorie a primit 7 ani inchisoare, dar la apel , judecatoarea i-a redus fiecare pedeapsa si contopindu-le a rezultat trei ani cu suspendare. Infractorul a depus la dosar un cazier in alb pe care se mentioneaza ca este pentru angajare. Am rugat-o pe judecatoare sa ceara cazierul de la politie dar nu a auzit. Impreuna cu fiul sau au mai comis infractiuni contra altor persoane si asta in timpul judecatii cu mine. Se lauda ca a platit judecatoarea cu 7 sute milioane.....Este posibil sa scape ? Va rog sa imi raspunda cineva care se pricepe...multumesc
Cel mai recent răspuns: Sufletdecaine , utilizator 14:03, 8 Iunie 2011
daca sunt probe cu privire la savarsirea infractiunilor va fi condamnat, cu siguranta; in ceea ce priveste cazierul instantele il solicita de la politie - nu se tine cont de cele depuse de inculpati; cuantumul pedepselor este situat intre un minim si un maxim - de asemenea completul poate cobori sub minim sau poate urca peste maxim, in cazurile stabilite de codul penal si codul de procedura penala; in ultima instanta, in limitele stabilite de lege, instanta apreciaza in functie de fiecare caz in parte.
avocat Cristina Popescu
Doamna avocat, tocmai asta nu inteleg, art. 86, in temeiul caruia doamna judecatoare il scapa, deci art.86, pct.c contrazice motivele suspendarii deoarece nu sunt intrunite conditiile suspendarii.....multumesc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cautarea adevarului... Sufletdecaine Sufletdecaine In ce conditii se acorda pedeapsa cu suspendare sub supraveghere judiciara.....De ce trebuie sa tina cont un judecator pentru a acorda o asemenea decizie.... (vezi toată discuția)
Poti avea trei suspendari care sa ramana doar la stadiul de suspendare popesculi popesculi am deja o Suspendare pentru: Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul POPESCU COSTIN - LIVIU, necunoscut cu antecedente penale, pentru săvârşirea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar hadrian74 hadrian74 In cursul lunii februarie 2011 am fost depistat de agentii de politie conducind autoturismul proprietate personala, pe drumurile publice, avand o ... (vezi toată discuția)