avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen recurs 15 zile ptr divort si partaj?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen recurs 15 zile ptr divort si partaj?

actiunea principala este divort.partaj,custodie etc.termenul ptr apel a fost de 15 zile ..termenul ptr recurs este tot de 15 zile.fiind vb de divort ca actiune principala nu trebuia ca acest termen sa fie de 30 zile?
Cel mai recent răspuns: alexandruandu , utilizator 16:07, 20 Iunie 2011
da.numai ca actiunea principala fiind divort termenul trebuia sa fie de 30 de zile.alfel cum explicati faptul ca dosarul sta pe loc pana se implinesc cele 30 de zile?
Este vorba despre doua actiuni principale, divort si partaj, nu de una singura, iar celelalte sunt capete accesorii (incredintarea minorului, etc). Sunt practic doua dosare cumulate intr-unul singur. Nu stiu ce sa va spun in legatura cu cele 30 de zile. In cazul meu a durat vreo 3 saptamani pana cand s-a inregistrat dosarul (si la apel, si la recurs) si s-a dat primul termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de apel pentru partaj bunuri comune tonidi tonidi Buna ziua, Poate sa-mi spuna cineva care este termenul de apel pentru o sentinta privind partaj de bunuri comune? Multumesc. (vezi toată discuția)
Actiune cu doua capete de cerere principale solutionate printr-o singura hotarare dar atacabile diferit . instanta a calificat o singura cale de atac pentru toata hotararea. ce se va intampla? fnik fnik Se formuleaza o singura actiune cu 2 capete principale de cerere. Prin hotarare, instanta de fond se pronunta cu privire la fiecare capat de cerere, cu ... (vezi toată discuția)
Termen pentru legalizarea deciziei dupa apel kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti, care este termenul pentru a cere legalizarea deciziei dupa apel in procesul de partaj, in conditia in care am primit comunicarea deciziei ... (vezi toată discuția)