avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... criterii de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

criterii de evaluare

Buna!
Va ro sa-mi spuneti daca , conform noului cod al muncii este obligatoriu sa facem evaluarea salariatilor . Mentionez ca suntem o firma privata si salariile sunt aproape egale cu minimul pe economie. La ce bun sa fac evaluare daca nu se mareste salariul. dupa ce criterii sa ne luam?
MNultumesc
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 14:43, 9 Iunie 2011
Evaluarea este necesara nu numai pentru eventuale mariri salariale. Daca nu ii stiti scopul atunci aveti dreptate, "la ce bun..."
Oricum, este obligatoriu!

codul muncii:
Art. 17. - (1) Anterior încheierii sau modificării contractului individual de muncă, angajatorul are obligaţia de a informa persoana selectată în vederea angajării ori, după caz, salariatul, cu privire la clauzele esenţiale pe care intenţionează să le înscrie în contract sau să le modifice.
...
„d1) criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului aplicabile la nivelul angajatorului;”.
Art. 258. — Regulamentul intern cuprinde cel putin urmatoarele categorii de dispozitii:
...
i) criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor.” L 40 MO 225/31.03.2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod al muncii carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Stie cineva care este articolul care face referire la evaluarea profesionala, criterii de evaluare ? Nu mai stiu ce nr. are - mi-aduc insa aminte ca scria \" ... (vezi toată discuția)
Modificarea criteriilor de evaluarea a activitatii si a atributiilor petrulili petrulili Codul muncii \\"Art. 17. [informarea cu privire la clauzele contractului de munca] (1) Anterior incheierii sau modificarii contractului individual de munca, ... (vezi toată discuția)
Criterii de evaluare? Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu ce trebuie scris in CIM la F1.criterii de evaluare a activitatii profesionale? multumesc! (vezi toată discuția)