avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REGISTRU ZILIERI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REGISTRU ZILIERI

VA ROG AJUTATI-MA CU MODEL"REGISTRU ZILIERI"
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: potarniche gabriela , utilizator 20:42, 9 Iunie 2011
Registru pentru zilieri se ia de la ITM ! este cu regim special
DA STIAM ,DAR INCA NU A APARUT SI AM INTELES CA TREBUIE SA-L FACEM
Si cametul de zilier se elibereaza, contra cost, de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, prin intermediul primariei localitatii de domiciliu a zilierului, pe baza cererii acestuia, adresata primarului localitatii de domiciliu.
Sa zicem ca avem registrul de evidenta a zilierilor si incepem sa lucram(culegem cirese)Avem 150 de zilieri, ii trecem in registru conform anexei 1 respectiv 2 din L52/2011
A doua zi vin aceeasi zilieri.
Ce facem ii trecem din nou in registru in ordinea venirii sau pastram pentru fiecare o pagina si completam coloanele:2, 6, 7, 8, 9, 10, 11?
Ce parere aveti?
Multumesc!
Inregistrarea in registru se face in ordine cronologica, pentru toti zilierii cu care beneficiarul are raporturi de munca in baza legii, conform instructiunilor de completare prevazute in anexa nr. 2 la Legea nr. 52/2011.

Art. 8 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri :
(1) Inscrierea datelor se face in ordinea cronologica a utilizarii zilierilor. Registrul se intocmeste zilnic, exceptand perioadele in care nu se apeleaza la serviciile zilierilor.
(2) Nu se lasa pagini si pozitii libere intre paginile registrului.
(3) Pe prima pagina a registrului se completeaza datele de identificare ale beneficiarului de lucrari.

Alte discuții în legătură

Legea zilierilor ContSters242292 ContSters242292 buna seara! in legatura cu legea zilierilor, as vrea sa aflu daca in lipsa unui contract de munca exista vreun act care trebuie semnat? daca exista un astfel ... (vezi toată discuția)
Angajare zilieri Alexandru Deac Alexandru Deac Buna ziua, am un restaurant si as vrea sa angajez zilieri in anumite zile. Imi puteti spune va rog toti pasii pe care trebuie sa ii parcurg? Multumesc (vezi toată discuția)
Zilierii pitirut pitirut In ce priveste angajarea zilierilor,dupa noile prevederi ale Codului Muncii,ar putea cineva sa-mi spuna ce retineri se fac asupra venitului zilierului( eu stiu ... (vezi toată discuția)