smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

smeagull, utilizator
 smeagull, utilizator 	
			 Anamaria Mihai 
	    	Avocat

Anamaria Mihai 
	    	Avocat	    

m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Estina	                   

buna ziua! as dori sa stiu si eu cat  % din salariu reprezinta pensia de intretinere a unui minor? spre ex la un salariu de 1100 lei, cat inseamna?initial mi ... (vezi toată discuția)
	                    Estina	                   

buna ziua! as dori sa stiu si eu cat  % din salariu reprezinta pensia de intretinere a unui minor? spre ex la un salariu de 1100 lei, cat inseamna?initial mi ... (vezi toată discuția)

ramo79na	                   

Buna ziua,
Sunt divortata de tatal copilului meu, in varsta de 9 ani, iar copilul mi-a fost incredintat mie. Tatal plateste pensie alimentara.  Peste 3 luni, ... (vezi toată discuția)
	                    ramo79na	                   

Buna ziua,
Sunt divortata de tatal copilului meu, in varsta de 9 ani, iar copilul mi-a fost incredintat mie. Tatal plateste pensie alimentara.  Peste 3 luni, ... (vezi toată discuția)

cristinat33	                   

Buna ziua!
In hotararea mea de divort scrie ca obliga reclamantul la plata unei pensii de intretinere pentru minori in cuantum de 33% din venitul minim, ... (vezi toată discuția)
	                    cristinat33	                   

Buna ziua!
In hotararea mea de divort scrie ca obliga reclamantul la plata unei pensii de intretinere pentru minori in cuantum de 33% din venitul minim, ... (vezi toată discuția)