avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termenul de valabilitate al PUD-ului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termenul de valabilitate al PUD-ului

Buna ziua,

In puteti spune care este termenul de valabilitate al PUD-ului in conditiile in care in hotararea de aprobare emisa de consiliul local nu este prevazut astfel de termen?
Am verificat in legea 350/2001 nu apare un termen de valabilitate. E nevoie oare sa interpretam corelat cu valabilitatea PUG-ului?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihai.mihai34 , utilizator 16:29, 9 Iunie 2011

Intrucat Planul urbanistic de detaliu se elaborează numai pentru reglementarea amănunţită a prevederilor stabilite prin Planul urbanistic general sau Planul urbanistic zonal, valabilitatea acestuia se coreleaza cu cea a planurilor ale caror prevederi le reglementeaza.
Multumesc!1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare datelor privind destinatia imobilului in pud llmkff llmkff Contextul problemei ar fi urmatorul: Exista un PUD in care se specifica suprafata cu destinatie comerciala si suprafata cu destinatie rezidentiala ce urmeaza ... (vezi toată discuția)
Planul de urbanism b.stefan78 b.stefan78 Vreau sa achizitionez un teren,banii o sa vina de la banca( credit bancar),banca printre alte documente imi solicita si plan de urbanism.Acum am citit pe net ... (vezi toată discuția)
Ce licente,autorizatii,avize imi sunt necesare in cazul unei firme avind obiectul de activitate constructii? glo glo doresc sa mi infiintez o firma de constructii. as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa mai indeplinesc dupa infiintarea srl.trebuie sa obtin anumite ... (vezi toată discuția)