Avocat   FLORENTINA ALBU, Avocat
 Avocat   FLORENTINA ALBU, Avocat 	
			 tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

llmkff 
	    	Utilizator

llmkff 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 asfalttango	                   

Buna ziua,
Am intrat in posesia unei cladiri de appx 100m2 care a apartinut tatalui meu (care a decedat) ,cladire cu caracter nerezidential si ca si ... (vezi toată discuția)
	                    asfalttango	                   

Buna ziua,
Am intrat in posesia unei cladiri de appx 100m2 care a apartinut tatalui meu (care a decedat) ,cladire cu caracter nerezidential si ca si ... (vezi toată discuția)

joegrecu	                   

Buna ziua,
O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
	                    joegrecu	                   

Buna ziua,
O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)

b.stefan78	                   

Vreau sa achizitionez un teren,banii o sa vina de la banca( credit bancar),banca printre alte documente imi solicita si plan de urbanism.Acum am citit pe net ... (vezi toată discuția)
	                    b.stefan78	                   

Vreau sa achizitionez un teren,banii o sa vina de la banca( credit bancar),banca printre alte documente imi solicita si plan de urbanism.Acum am citit pe net ... (vezi toată discuția)