avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

daca am luat din kaufland in decembrie 2010 niste produse in valoare de 250 ron a venit politia au recuperat toate produsele intacte am fost la politie am dat declaratie politistul a fost foarte ok si mi-a zis ca o sa primesc o amenda administrativa,dar nu am primit`o nici pana in ziua de azi . iar in martie am luat niste produse din carrefour cam de aceiasi valoare a venit politia am dat declaratie tot si a zis k o sa mai primesc o amenda administrativa pot fi arestat ? va rog sa ma ajutati . pana acum nu am primit nimic
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
bogdan1989, utilizator
daca insistati asa, pana la urma va pot trimite si in instanta si chiar daca veti primi o pedeapsa cu suspendare, tot veti avea cazier o vreme.
si amenzile alea trebuie platite...
Pentru aceste fapte comise nu veti fi arestat.Este foarte probabil sa va fie aplicata amenda administrativa.
Ar fi bine sa incetati sa perseverati infractional deoarece la un moment dat e posibil sa dati peste un procuror care sa va trimita la instanta.
Da, mai mult ca sigur daca nu mai aveti alte fapte, iar prejudiciul este cel mentionat si care a fost si recuperat, se va propune o solutie de 18 indice 1.
Daca procurorul isi insuseste propunerea organului de cercetare penala se va aplica o amenda administrativa.
Succes!
Mai mult ca sigur este cam mult spus...
Am intalnit un caz in care exista persoane arestate la doua amenzi administrative si inca o fapta recunoscuta...
De aceea, se poate spune ca nimic nu e sigur...
De abia ce am vazut dosarul si ramane de vazut ce va urma.Clienta mea nu recunoste fapta si are 2 hotarari anterioare cu executare.Ceilalti sunt cu amenzi administrative si arestati...pentru furt din magazin...
Va multumesc pentru raspunsuri,dar prima fapta am comiso in decembrie 2010 dupa cum am spus,politisul care m-a chemat la sectie mi-a zis ca o sa primesc o amenda administrativa in cam 3 luni,nu am primit`o iar in martie am comis a 2 a prostie si pana acum nu am primit nimic?poate dura mai mult de atat pana sa mi se aplice aceasta amenda administrativa? Stimate domn avocat Laschoschi eu nu am mai comis nici o infractiune pana la acestea.Nici parintii mei nici absolut nimeni din familia mea nu a , avut de a face cu politia.Va rog daca imi puteti zice exista si varianta sa fiu arestat ?Produsele au fost recuperate intact am primit si dovada de la politist k le-a recuperat si le-a predat ? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Furt telefon - consecinte emyliano emyliano acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket. care este procedura? andrada2222 andrada2222 Care este procedura in cazul unui furt din supermarket unde prejudiciul a fost recuperat si chemata politia? S-a luat o declaratie la seful de supermarket si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat-va rog, ajutati-ma! andrei233 andrei233 In a doua jumatate a anului 2008 am mers intr-un hipermarket impreuna cu 2 persoane. Urma sa facem unele cumparaturi. Am pus in cos cateva alimente. Dintr-o ... (vezi toată discuția)