avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... autoritate lucru judecat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

autoritate lucru judecat

Hotararea definitifa si irevocabila de respingere a inregistrarii mentiunilor la actele constitutive ale unei asociatii are putere de lucru judecat? Sau in cazul in care se completeaza lipsurile initiale, cererea poate fi reiterata?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:37, 9 Iunie 2011
Completati, dati materialul unui avocat sa-l studieze putin si apoi depuneti-l. Cred ca e ceva acolo, destul de semnificativ de vreme ce a respins cererea initiala.
Da, din pacate inca nu am motivarea. Ideea este ca la fond mi s-a admis cererea de inregistrare, nu mi s-au solicitat alte acte pe langa cele depuse. A facut ulterior recurs PrimVicepresedintele care era exclus din asociatie prin Hotararea AGA a carei inregistrare se solicita si i s-a admis recursul si mi s-a respins cererea de inregistrare a modificarilor. Nu mi s-au mai solicitat alte inscrisuri. Singurul lucru la care ma pot gandi este ca am depus "extras din procesul verbal" si nu procesul verbal integral...
Da. Ramane valabila sugestia sa consultati un avocat pentru ca deja se cam complica lucrurile. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe? grecul grecul Buna seara! In cursul cercetarii judecatoresti, se poate reitera cererea de proba care a fost initial respinsa? (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat geo-vem geo-vem In cazul in care la prima cerere de incuviintare silita sa respins solicitarea dupa care s-a revenit cu o alta solicitare si sa admis se poate invoca de ... (vezi toată discuția)
Revizuire shhomerul shhomerul in cazul unei revizuiri a unei hotarari a instantei de recurs atunci cand s-au judecat doua recursuri atat al paratului cat si al reclamantului care este ... (vezi toată discuția)