buna ziua i-mi pote spune cineva in ce conditi poti fii dat afara din politie(disponibilizat ,restructurat) si cu cate zile inainte trebuie sa fii anuntat si daca ai drept la somaj
Se aplica anumite criterii ce tin de persoana politistului (existenta unor sanctiuni disciplinare, punctaj scazut la testare profesionala, psihologica, de aptitudini, incalcarea regulamentelor interne) , de postul pe care il ocupa in organigrama (desfiintarea postului care nu se mai justifica, comasarea unor atributii), sau chiar de instituitia unde activeaza politistul (desfiintarea unor unitati).
De altfel, in zilele urmatoare se vor adopta o ordonanta de urgenta si norme, care vor fi aplicabile ichiar din aceasta campanie de disponibilizare a personalului M.A.I. Cred ca veti avea dreptul (macar) la ajutor de somaj, intrucat cu siguranta nu se vor acorda salarii compensatorii.
buna ziua i-mi pote spune cineva in ce conditi poti fii dat afara din politie(disponibilizat ,restructurat) si cu cate zile inainte trebuie sa fii anuntat si daca ai drept la somaj
Conditiile de disponibilizare din M.A.I.- 2011 [ link extern ] /
Din cate stiu sa vor organiza concursuri pentru a ramane pe post, concurs ce va si filmat.
in urma acestu concurs te poate da afra din serviciu? chiar daca nu ai avut sanctiuni disciplinare sau sa fi fost cercetat penal iar calificative numai de FB in ultimii 3 ani?