avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor un banal examen - contabilitate financiara
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

un banal examen - contabilitate financiara

Astazi am avut un examen la contabilitate financiara.In semestrul doi am facut conturile din clasa 4,clasa 5,clasa 6 si 7.Azi l-a examen ne-a dat conturile din clasele 1,2 si 3,pe care le-am facut in primul semestru.In semestrul doi nu am facut nimic din ceea ce am facut pe primul.Este corect si normal sa ne dea subiecte cu materie parcursa acum cateva luni,adica semestrul 1,pe semestrul 2?noi toti ne-am invatat materia dupa semestrul al doilea...daca nu este corect .ce ar trebui sa facem in privinta asta?deoarece vom avea restante si le vom plati in toamna...
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 08:05, 20 Iunie 2011
Faptul ca profesorul a ales ca subiect de examen materia predata anterior nu are legatura cu faptul ca dumneavoastra probabil nu stapaniti materia predata indiferent cand. Teoretic la finalizarea unui an de studiu studentii trebuie sa cunoasca tot ceea au parcurs (invatat) pana in acel moment. Un viitor practicant al acestei frumoase meserii s-ar bucura sa primeasca drept subiect de examen ceea se presupune ca stie deja. Mai mult, afirmati ca in primul semestru ati sustinut un test si un examen din clasa 1, 2 si 3 a planului de conturi.
Sfat: atentie mare la atitudine stimata domnisoara, in viata aveti nevoie si de diplomatie.
Succes!
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
Acilegna, utilizator
La licenta ce veti face? Veti cere comisiei sa formuleze subiecte din ultimul semestru incheiat?
Cand veti practica ce veti face?! Ce le veti spune clientilor, sau sefilor? Ca ati uitat materia predata in anul doi, primul semestru?

Fara suparare, dar intrebarea dv pare... ireala. Daca ati dorit sa ne pacaliti ati reusit.

gatyta a scris:
dumneavoastra o stiti toata?

Evident ca dna careia i-ati adresat intrebarea stie! N-a trecut prin scoala ca gasca prin apa. "Baza" se invata in scoala...

Este mai mult decat evident ca profesorul nu poate fi tras la raspundere pentru subiectele pe care le-a ales! De-ar fi fost subiecte pe care nu le-ar fi predat ar fi fost cu totul altceva.
Pentru fiecare examen in parte exista o materie de studiu si o bibliografie care trebuie respectata, inclusiv de profesor.
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
mikas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Erasmus - un esec pentru mine deliushcki deliushcki Am fost plecata cu bursa ERASMUS primul semestru al acestui an universitar.Din pacate nu a fost o experienta reusita asa cum ma asteptam , din nenumarate ... (vezi toată discuția)
Studii necesare unui avocat Alina B. Alina B. am licenta data la alta facultate si acum incep masterul acolo. Intre timp citesc si invat autodidact si dupa bibliografia de la facultatea de drept. am aflat ... (vezi toată discuția)
Situație neplăcută într-un liceul economic Mares Florina Mares Florina Sunt mama a patru copii pe care iam crescut frumos cred eu dar cu ultimul se pare ca nu ma descurc asa bine .Va rog din suflet sa mă ajutati cu un sfat .Am ... (vezi toată discuția)