avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat poate amana cineva finalizarea unui RECURS ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat poate amana cineva finalizarea unui RECURS ?

In conditiile in care nu se mai pot depune alte probe,nu se mai audiaza martorii,se poate tergiversa un recurs de catre partea adversa ?
Numai daca a facut cerere pentru amanare, motivata si daca instanta o apreciaza ca fiind pertinenta. Nu poate cere amanarea de mai multe ori, invocand acelasi lucru. instanta o poate respinge, sau, cealalta parte poate sa ceara respingerea cererii de amanare invocand intentia de tergiversare a solutionarii dosarului.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2011
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Intampinare sau concluzii? nitmar nitmar am castigat o contestatie la executare impotriva AFP. Sentinta a fost comunicata in august 2010, AFP a depus cerere de recurs in termen,dar nu l-a motivat nici ... (vezi toată discuția)