iulia53 
	    	Utilizator

iulia53 
	    	Utilizator	    

Edvinn 
	    	Utilizator

Edvinn 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Este obligatoriu sa intocmiti acte aditionale la R.I., la contractele indv. de munca vechi privind criteriile de performanta,iar fisa de post o complectati cu acest pc.
Angajatorul aduce la cunostinta toate aceste modificari angajatilor si-i pune sa semneze..:D
 Edvinn 
	    	Utilizator

Edvinn 
	    	Utilizator	    

Raluca Gorun	                   

Buna ziua,
Imi puteti spune ce modificari trebuie sa se faca la contractele de munca incheiate anterior intrarii in vigoare a noului cod al ... (vezi toată discuția)
	                    Raluca Gorun	                   

Buna ziua,
Imi puteti spune ce modificari trebuie sa se faca la contractele de munca incheiate anterior intrarii in vigoare a noului cod al ... (vezi toată discuția)

buiavasi	                   

noile formulare care vor cuprinde criteriile si procedurile de evaluare se vor completa toti salariatii sau numai pt cei angajati dupa aparitia noilui cod al ... (vezi toată discuția)
	                    buiavasi	                   

noile formulare care vor cuprinde criteriile si procedurile de evaluare se vor completa toti salariatii sau numai pt cei angajati dupa aparitia noilui cod al ... (vezi toată discuția)

ContSters60781	                   

Inteleg ca nu exista sabloane si ca depinde de profilul fiecarei activitati in parte insa am putea recapitula ce avem de facut cu privire la sistemul de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters60781	                   

Inteleg ca nu exista sabloane si ca depinde de profilul fiecarei activitati in parte insa am putea recapitula ce avem de facut cu privire la sistemul de ... (vezi toată discuția)