george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

........
1. Avem de stablit criteriile dupa care evaluam activitatatea angajatorului (art 17, al 2, lit d); Am vazut exemple pe avocat net, deja.
2. Avem (este dreptul nostru) sa stabilim si obiective de performanta (art 40, al 1, lit f). Am vazut exemple si aici.
3. Mai sunt alte lucruri de stablit in afara de criterii si obiective?
4. In ce documente trebuie sa apara acestea? In ROI, CCM (daca exista) si act aditional la CIM? Atat criteriile cat si obiectivele?
5. Eu am cam 4 categorii de angajati. Este in regula sa stabliesc criteriile si obiectivele pentru cate o categorie in parte sau trebuie sa fie trasaturi individulizate pentru fiecare angajat?
Multumesc,
~ final discuție ~
 Ada30teo	                   

Aceste criterii trebuie trecute in CIM sau in acte aditionale pt CIM mai vechi de 1 mai, dar acolo mentionez si obiectivele pt fiecare salariat sau doar modul ... (vezi toată discuția)
	                    Ada30teo	                   

Aceste criterii trebuie trecute in CIM sau in acte aditionale pt CIM mai vechi de 1 mai, dar acolo mentionez si obiectivele pt fiecare salariat sau doar modul ... (vezi toată discuția)

gabi12345	                   

cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii.
ma poate ajuta cineva cu noul model?
cum se stabilesc obiectivele de ... (vezi toată discuția)
	                    gabi12345	                   

cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii.
ma poate ajuta cineva cu noul model?
cum se stabilesc obiectivele de ... (vezi toată discuția)

rominaduca	                   

Imi spuneti va rog mult, daca este obligatoriu sa intocmim acte aditionale la R.I., la contractele indv. de munca, privind criteriile de performanta, sa ... (vezi toată discuția)
	                    rominaduca	                   

Imi spuneti va rog mult, daca este obligatoriu sa intocmim acte aditionale la R.I., la contractele indv. de munca, privind criteriile de performanta, sa ... (vezi toată discuția)